Så er vinteren begyndt

Hej med jer!

Nu har vi fået lidt styr på vores hverdag og vi begynder at kunne planlægge lidt længere frem. Vi er således begyndt at få stykket Ellens barnedåb sammen, få planlagt juleferien og ellers bare nyde hverdagen som den kommer.

Siden sidst (selvom det bare er en måned…vildt ikke…allerede nyt opslag 🙂 )… Vi har haft besøg af Lone. Hun mente at det var meget sjovere at bruge sin efterårsferie heroppe sammen med os – hvad hun ikke vidste var at Erik er så fuld af aktivitet, at man er godt træt om aftenen – og læg alle dagene sammen, så er man godt træt efter en hel uge. Kan være hun havde brug for lidt mere ferie da hun kom hjem igen 😉 Det var rigtig hyggeligt at have Lone på besøg (have barnepige) i næsten en hel uge 🙂 Det fly som sendte den ene barnepige retur til Danmark, havde en ny barnepige/mormor med tilbage igen. Vi kan vist rolig sige at mormor var glad for en weekend med børnebørn.

Vores kære lille C3 skulle have udskiftet en temmelig dyr del i motoren, så hurtigt blev Malene overtalt til at vi da så hellere skulle købe en “ny” brugt bil. Brian har det sidste halve år kommet med små hentydninger til at C3’eren da blev for lille med 2 børn i bilen og ALT det habbengut vi slæber med når vi tager på tur. Malene ville hellere købe rejsesenge og barnevogne til hele familien i Danmark, men når nu det var forventet at vi skulle smide 25.000 i den lille blå, så tog det ikke Malene ret længe at gi Brian lov til at købe en ny bil. Vupti “ny” bil købt. Den blev indviet med en god lang tur i det danske, og der var akkurat plads nok! Men der kommer en kasse på taget serene, så bliver der godt med plads.

Malene har mødt nogle søde mennesker som også har fået baby i September, så det bliver rigtig dejligt at mødes med de,, og Ellen få nogle legekammerater. Der er købt en Thermo kop, is/sne brodder til skoene og en “muffe” der kan sidde på håndtaget på barnevognen – så kan vinteren bare komme an. I øjeblikket er her sne og -5 til -8 grader. Snart kommer tøvejret nok og fjerner sneen.

Vi havde en lille uges ferie i Danmark som gik på at besøge lidt venner rundt omkring. Børnehaven havde 2 planlægningsdage op til weekenden, så det var oplagt at tage en forlænget weekend i den forbindelse. Der blev besøg hos Helle og Andreas, Brian og Lisbeth og hos Pelle og Kirstine. Alle vores søde venner på turen her har nogle søde børn, og det var fantastisk at se at Erik bare leger, selvom han ikke kender dem så godt. Der var mange indtryk kunne vi mærke på Erik, men sikke han også nød at lege og ikke have travlt med nogen ting i en hel uge 🙂 Der blev observeret hvordan man skifter vinduer, en tur i Randers Regnskov, set mange fine dyr og Brian og Erik smagte melorm (kan anbefales til børnefamilier), en tur på Dokk1 i Aarhus (verdens fedeste bibliotek hvis du spørger os), som også har det mest avancerede parkeringssystem vi har set. Robot/Elevator parkering der parkerer bilen under jorden…det er da smart, Brian blev også blev lidt fagnørd og måtte hjem og se youtube film om anlægget. I Aalborg blev der brændt krudt af på legepladsen – det var godt. Alt i alt en super uge, og en god 1.tur med to børn i bil og på færge.

Nu har vi besøg af Jens Peter og Agnes, og Erik har glædet sig utrolig meget til besøget. De kom sent om aftenen, men knap var han kommet op lørdag morgen, før han er i gang med at vise sit legetøj frem…han var så sød at sove til 6.40, så det var ikke engang super tidligt. Men vi får lidt ud af dagen, hvor der skal bages banankage med chokolade lidt senere.

Ellen er bare super sød, og finder sig i det meste – hvis bare hun bliver vendt ud af og kan følge med i hvad der sker. Malene var på et arrangement i Oslo med nogle mødre med børn der var 4-5 måneder, og de var bare så “store”. Vildt hvad der kommer til at ske på bare et par måneder. Vi nyder hende, og hun kvitterer med dejlige smil. Vi skal se om ikke vi kan være så heldige at fange et på et billede, men kameraet har ikke helt gjort sig fortjent til den luksus endnu…måske vi skal lave et smile-fjæs på toppen, så kan det være det kommer lidt lettere 😉

Vi er ved at få planlagt juledagene og nogen har fået lidt udmeldinger. Der er lige kommet noget nyt ind fra højre mht. juledagene, så vi skal lige se hvordan det kan hænge sammen. I (familien) skal nok få endelig udmelding på mail i løbet af ugen, så i ved hvornår vi kommer forbi og hvor længe vi bliver hængende.

Vi er også ved at få styr på Ellens barnedåb, og skal forbi præsten på vores næste Danmarks tur og få detaljerne på plads. Det er dejligt at have fået lidt overskud til at få kigget og planlagt lidt længere frem. Tiden går så stærkt. Ellen er allerede 7 uger og der er bare sket så meget allerede. Alligevel føles det som om at Ellen har været i familien meget længere 😉 Erik tager det så fint, og bliver bare mere og mere interesseret i hende. Stadig meget forsigtig, og han skal lige finde ud af hvad man egentlig kan bruge sådan en lillesøster til.

Den nærmeste fremtid byder på babybio, besøg af Vivi og Michael, en Danmarkstur med besøg i Borris. Og så er det snart jul, hvor vi tager en lang juleferie i det danske.

Herunder lidt billeder fra efteråret:

Brian og Ellen

Brian og Ellen

Ellen

Ellen

Ud på tur, aldrig sur

Ud på tur, aldrig sur

Ellen

Ellen

Årets beskedne høst

Årets beskedne høst

Kastanjer

Kastanjer

Faster Lone og Erik

Erik vil også gå med slynge

Erik vil også gå med slynge

Mormor børster tænder

Mormor børster tænder

Mormor og Ellen

Mormor og Ellen

Den lille familie

Den lille familie

Det er godt at putte ved far

Det er godt at putte ved far

Storebror og lillesøster (og far)

Storebror og lillesøster (og far)

Erik i Randers Regnskov

Erik i Randers Regnskov

Brian og Erik i Randers Regnskov

Brian og Erik i Randers Regnskov

Vinteren er kommet

Vinteren er kommet

Ha det godt derude!