Nyder hverdagen!

Så er det blevet tid til endnu en update her fra Norge. Kort kan man sige, vi har det rigtig godt, og er kommet rigtig godt på plads i vores nye lejlighed. Vi har været ude at købe en lænestol som vi havde kig på. Så nu har vi styr på alle vores møbler, sådan ca.

Brian har været på studietur til Reykjavik med Rambøll. Det var en rigtig sjov og social tur. Brian beretter, at hvalsafari med en del blæst og tømmermænd ikke er nogen god kombination! Specielt ikke når man ikke ser nogen store hvaler 🙁

Brians kollegaer i den blå lagune

Brians kollegaer i den blå lagune

Efteråret er godt på vej her i Norge, træerne er begyndt at skifte farve, og vi har fået den første nattefrost. De tynde handsker er også fundet frem, når vi cykler på arbejde.

Efteråret er kommet

Efteråret er kommet

Vi har i denne uge for alvor fået indviet den nye lejlighed… Vi havde Rikke og Kristoffer på besøg til den første spilaften. Vi hyggede os med lidt mad og et godt spil. Den gang vi boede i Aalborg drømte Brian om at købe dette spil, men vores spisebord var ikke stort nok. Nu har vi fået et større spisebord så nu kan vi spille Railways of the world.

I dag blev der officielt tilført endnu et medlem til Aagaard-klanen, da Brian fætter og hans kæreste havde dåb på Fyn. Vi er dog ikke helt sikker på alle navne, men vi går ud fra at Nikoline også har et Aagaard i sit navn 🙂 Kæmpe tillykke til den lille familie.

Næste weekend skal vi ud og løbe orienteringsløb igen. Vi skal til Göteborg og på træningstur med Aalborg Orienteringsklub. Så det bliver godt at komme ud i skoven igen med kort og kompas, og ikke mindst at se alle de herlige folk fra AOK igen 🙂

Mange har efterspurgt  vores planer for julen. Vi venter på Malenes arbejdsplan for julen før vi planlægger den i detaljer. Overvejelserne pt, hælder mod jul i Borris 😀 og 2. juledag i Bramming, så må vi se hvordan Malene skal arbejde mellem jul og nytår, om nytåret også holdes i DK – i så fald er her INGEN planer lagt endnu, og alle muligheder ligger åbne.
Den nærmeste fremtid byder på to besøg fra Danmark, i uge 42 for vi først besøg af Malenes far og Ina og senere på ugen kører vi dem til lufthavnen og får dem skiftet ud med Brians forældre.

Ha det bra!