Første tur til DK og meget andet

Hej.

Så er der gået en del tid siden vi sidst har givet lyd fra os. Vi synes det var på tide.

Det første og det vigtigste! Malene er blevet tilbudt en fast stilling i Illum fra 1. jan. Malene har i første omgang været ansat som juleassistance.

I sidste weekend var vi en tur i Danmark for første gang siden vi flyttede herop. Det var en rigtig god tur hvor vi fik sagt hej til en masse mennesker. Vi sejlede fra Oslo fredag aften mod Frederikshavn på partybåden. Vi var i den grad under dresssed til den fest som var på båden. Så efter en kort visit i shoppen, for at købe lidt slik og noget sodavand, fortrak vi os fra alle de festglade “landsmænd”.

Lørdag var vi på baby visit i Skanderborg for at se Lisbeth og Melgaards helt fantastiske dreng. Da Brian skulle købe en barselsgave, fik han sit første bekendtskab med konceptet babybutikker. Så det er fin beskrivelse, at når der skal handles til baby, går man ind i en butik åbner sin pung og siger “ta’ hvad du vil ha”.

Lørdag aften kom vi til hovedårsagen til vores tur til DK. Vi var til guldbryllup ved Malenes Bedsteforældre. Endnu en gang vil vi gerne sige mange tak for en god fest, og endnu en gang tillykke med de 50 år.

Søndag stod i hyggens tegn i Vojens, hos Malenes far. Brian fik bl.a. læst Fucking Flink og sovet middagslur. Dette kulminerede med at vi så vores første “live” afsnit af forbrydelsen, og så var det det sidste afsnit.

Mandag morgen forlod vi Vojens rimelig tidligt. Og drog forbi Bilka i Skalborg og handlede ind – lige som alle de andre nordmænd. Der var 4 norske busser på p-pladsen. Malene fik også sludret med end del af sine tidligere kollegaer, men selv om Bilka har åbent hele tiden, så var der nogen der havde fri – så de har en hilsen til gode. Vores første besøg i DK sluttede af med en frokost hos Rambøll i Aalborg, inden færgen sejlede os til Sverige.

Ellers er der sket end del forskellige ting her i Norge:

  • Brian har afholdt sin første spilaften
  • Vi har haft besøg af Brians forældre og søster samt Pelle
  • Vi er begyndt at få sne igen, så der skal købes ski meget snart!
  • Vi har begyder at forberede os på at afholde vores første jul