SMÅ og store nyheder

Så er det godt nok ved at være lidt længe siden vi har fået opdateret bloggen.

Vi tager tilbage i tiden og starter i uge 42. Der var efterårsferie i Danmark, så ugen stod på forældrebesøg over 2 omgange 🙂 Mandag aften hentede vi Malenes far og Ina i lufthavnen. Malene havde taget fri imens de var her, og Brian tog fri den dag, hvor vi skulle ud i området omkring Skedsmo Kirke, hvor Thorbjørn har boet som barn. Vi tog til området ved Slogum gård, hvor Malenes farfar engang arbejdede. Thorbjørn kunne ikke rigtig genkende det område, hvor de skulle have boet, men synes i stedet at genkende området på den anden side af gården, som at det var her, at de skulle have boet. Men måske det er fordi det er her “mad-huset” med gårdens pølser og skinker hang – og dér måtte de ikke være inde ;). Efterfølgende var vi en smut forbi Brians arbejde så alle kunne se hvordan det så ud. Om eftermiddagen tog vi en tur til Fetsund Lenser. Dagen efter stod den på græskar. Vi skulle lave et græskarhove, og ud af fyldet ville Malene bage et græskarbrød, som så skulle nydes de efterfølgende dage. Der er pænt meget græskarkød i sådan et hoved, så der blev til MEGET brød – godt brød. Arla opskrifterne holder som regel altid!

Tur til Thorbjørns barndomshjem

Tur til Thorbjørns barndomshjem

Onsdag aften kører vi dem til Lufthavnen igen, og sent på aftenen lander Brians forældre, og vi kører ud og henter dem. Ret trætte, går vi alle på hovedet i seng. Vi har ikke fri resten af ugen, så Jens Peter og Gurli tager på små ture selv. Brian tager fri fredag, og den står på hjemlig hygge og syning af gardiner 🙂

Fredag aften kommer Helle – lige til aftensmad. Hun skal stå på en messe stand i Lillestrøm i den weekend. Imens Helle passer sit arbejde, tager vi andre en kort tur inde i messehallerne for at se de kæmpe store lokaler der er der. Det er nok de lokaler Lillestrøm er mest kendt for. Søndag tager vi på tur til Kongens Udsigt. Vi kunne ikke finde vej i første hug, men med hjælp fra en venlig militærmand, så fik vi retningen angivet, og vi fandt frem til dér, hvor stien op til udsigten startede. Det var en 3-km tur opad. Stien var fin og krydret med informationstavler om hvad der lå her, og hvad der skete her i tidligere tider. Vi kom op, og så fin udsigt der var! Det var lidt diset, så man kunne ikke se helt så langt som man måske ville have kunnet på en klar dag. Men fint var der, og vi nød vores medbragte madpakker. Det var lidt køligt, så vi sad ikke stille så længe.

Malene og Brian på Kongens udsigt

Malene og Brian på Kongens udsigt

Søndag aften kørte Brian vores gæster til lufthavnen, og nu var huset helt stille igen.

Efter det så har der sket noget næsten hver weekend. Brian tog weekenden efter en tur til Læsø til drengeweekend. Weekenden efter tog Malene til Hornsyld for at fejre Annabel der inviterede til 30 års fødselsdag. Næste weekend skulle Malene arbejde (der er begyndt at blive juletravlt nu), og Brian nød den med PC spil.

Ugen efter tog vi torsdag til Düsseldorf for at besøge Lone. Her skulle vi på “ferie”/ forlænget weekend indtil søndag. Rattingen som der hedder, sådan mere præcist hvor Lone bor – 12 km fra Düsseldorf, eller lige der omkring, er en rigtig hyggelig by. Egentlig ret stor, og med bryghuse på hvert gadehjørne…næsten 🙂

Dagen efter tog vi indtil storbyen. Düsseldorf er en virkelig lækker by! Så fin og med så fine bygninger og små kunstværker, og lækker promenade ved Rhinen. Vi blev derinde og spiste på en hyggelig spansk/argentinsk restaurant, og skulle så mødes med nogle af Lones kolleger senere på aftenen. I Tyskland ryges der MEGET, så forsamlingen stod udendørs. Der var MASSER er øl, og udendørs-servering, så øllen var aldrig ret langt væk. Lones kolleger gav omgange, så det blev en billig tur i byen 🙂 Imens Lone minglede, gik vi ind i mellem en tur, for lige at bevæge ben og fødder lidt – det var ikke en dejlig lun sommeraften, men en frisk og kold efterårs én af slagsen.

2013-11-15 15.00.39 2013-11-15 15.11.32 2013-11-15 19.35.20

Dagen efter gik vi en tur på ca. 9-10 kilometer. Hjemme fra Lone gik en super fin og hyggelig sti som førte os til Rhinen. Der hvor vi endte lå en hyggelig by – ikke så stor en by, men der var rigtig mange ude og gå tur her, og området var også rigtig flot – så det gi’r jo egentlig meget go mening alt sammen. Der ville gå en time før bussen der skulle køre os hjem ville komme, så vi tog på en café og nød en kop kaffe og kakao.

Gåtur til Rhinen

Gåtur til Rhinen

Søndag stod på at holde SØNDAG. Vi spillede spil, læste bøger og bare slappede helt af 🙂 Da vi skulle med flyet om aftenen, viste det sig at være aflyst! Heldigvis kom vi i god tid til lufthavnen, så vi fik plads på et fly til Zürich, og derfra på et fly mod Oslo. Så det tog lidt længere tid at komme hjem, men til midnat kunne vi lægge hovedet på puden, så det gik jo ok alligevel.

Næste weekend (i morgen) går turen til Danmark igen. Vi skal fejre at Laura I DAG fylder 30 år 🙂 Og et tillykke til dig skal der lyde herfra. Vi glæder os til at se dig igen. Der skal overnattes hos Kirstine og Pelle, og søndag tager vi på visit hos Helle og Andreas i Rebild. Der er en smadder hyggelig weekend på vej!

I nærmeste fremtid skal der julebages, og holdes den årlige julefrokost med ØU folket – og så er det jo så snart jul 🙂

En LILLE nyhed så stor at den næsten ikke skulle skjules i en lang dagbogsfortælling…

Vi skal være forældre til medio Maj 😀

Det er rigtig nok!

Der er lidt andre traditioner/retningslinjer heroppe i Norges land, så vi ved ikke så meget mere end dét. Men alt er gået rigtig fint indtil nu, og der banker et ekstra hjerte i Malenes mave. Scanning finder sted 13. december, og vi håber selvfølgelig at det vil vise en sund baby 🙂 Men skjules kan det ikke rigtig længere…

Malene med mave <3

Malene med mave <3

 

Vi glæder os til at se mange af jer i den nærmeste fremtid, og mange af jer andre lige pludselig!