Erik 19 uger

En kort lille update herfra 🙂

Alt går rigtig fint, og Erik er rigtig glad for mos – især sveske og avocado…skeen kan ikke komme hurtigt nok til munden. Det er helt fantastisk. Men mælk er nu stadig det bedste!

Erik 19 uger

Erik 19 uger – stadig lidt skeptisk når telefonen bliver taget frem for at tage billeder 🙂

Erik og Malene tog til helsestationen idag for at få lidt tips til kosten og et lille kursus i hvilke madvarer der er drivende og hvilke der er stoppende – det var godt at få lært lidt om det. Nu venter vi bare på at Eriks vægt vil flade lidt ud, så vores overarme kan følge med i styrke – de halter lidt bagud, så hurtigt han stadig tager på.

Guldklumpen er idag målt til 9210 gram. Håber det snart stilner lidt af. Han er glad for mad, og det kan man nok ikke tage fra ham 😉

Ellers ikke så meget nyt herfra.

Vi glæder os til besøg i weekenden af Thorbjørn, Ina og Hanne.

HA DET GODT 🙂

Erik 17 uger

Hej med jer

Blot en lille kort opdatering denne gang, da der ikke sker “så meget” nyt i øjeblikket 🙂 Erik og Malene er begyndt til babysang, og Malenes mødre gruppe er ved at være kommet godt i gang efter sommeren.

Vi fik Erik vejet den dag han blev 17 uger – Malene skulle til sundhedsplejersken, og snakke lidt om, at vi snart vil begynde med fast føde, og der var lige nogle ting vi lige ville have på plads, inden vi går i gang. Og så var det jo oplagt at få ham vejet når nu de var der – han måler nu 64,5cm. og vejer 8650gr. Han er en dejlig lille basse 😉 temmelig glad for mælk, så vi håber også at han bliver glad for grød og mos.

Han har også fået sit eget værelse og har sovet der i en lille uge – og det går bare så fint 🙂

Erik hygger og griner af far

Erik hygger og griner af far

Erik gik omkuld efter babysang

Erik gik omkuld efter babysang

Men det var sådan set alt for os for denne gang.

Ha det godt!