En dejlig weekend i Marts

Vi nærmer os påsken, men har alligevel fået ny sne her til weekenden – dog undgår vi den snestorm som rammer Danmark mandag og tirsdag – så ingen klager herfra. Men vi krydser dog fingre for at der ikke kommer mere nyt, men at det bare stille og rolig forsvinder, så vi kan komme ud og nyde naturen iført vandrestøvler i stedet for ski. Malene har været på udsalg og fået købt sig alpin ski, så nu skal de “grønne bakker” udfordres og forhåbentlig udskiftes med nogle i blå 😉 Nu må vi se hvad vi når inden sneen forsvinder.

Lørdag aften åbnede vi for det første af fire puslespil, med 1000 brikker, vi har fået produceret med egne billeder. Vi sad længe oppe den aften og slappede af.

Vi har i dag været til World Cup på Holmenkollen, hvor vi så kvindernes tremil på langrend. Vi havde fået billetter af Brians kollega Anna som var official på stævnet. Det var en oplevelse allerede inden de var begyndt at køre på ski. Det at opleve et så stort område vrimle med folk der alle sammen var med glade smil og (mest norske) flag i rygsækken. Vi var kommet ud af døren i god tid, så vi havde rig mulighed for at finde os en god plads med god view over start og mål. Vi købte ved den første den bedste bod købt os norske flag, så vi var klar til at heppe på Norge 🙂

Stemningen var god på ski-stadion, og den blev ikke ringere af at Therese Johaug (Norge) lagde sig i spidsen fra start, og bare udbyggede sin føring under hele løbet. Hun vandt suverænt! Vores første a-ha oplevelse kom da vi så at løberne ikke var ret høje – eller helt normalt høje i Malenes verden. Den mængde muskler de gemmer et sted er ganske imponerende. Vi så kongen, Norge vandt, og vi var godt underholdt i 3-4 timer.

Vi kiggede også meget på hvad de lokale gjorde. Gode sideunderlag skal vi huske, mad gerne på termoflaske 🙂 måske investere i en dynejakke.

Da vi kom hjem blev vi igen draget af puslespillet, og blev her til aften færdige med det. Et med en for en gangs skyld lille himmel, men med en MASSE træer. Udfordrende, men ikke umuligt at lægge.

Puslespil

Og så et stort TILLYKKE med fødselsdagen til Vivi 😀 Vi skal nok huske din gave når vi kommer i påsken

Update fra det norske

Ja, vi ved godt det er længe siden sidst 😉

Vi nyder vinteren heroppe med alt hvad det indebærer. Det lange undertøj er stadig en del af hverdagen, og temperaturen er stadig på minus – dog forsvinder sneen stille og roligt alligevel. Så de kommende weekender byder på de sidste skiture for denne omgang.

Siden sidst er der jo sket lidt forskellig heroppe. Vi havde besøg af Laura & Søren som kom på besøg i et par dage. Brian var med dem på alpin, og i weekenden tog vi alle på langrendstur i vores lokale ski-spor. Vi var til koncert i Operaen med Kaizers Orchestra, en rigtig god koncert akkompagneret med symfoniorkester – det var ganske enkelt en oplevelse. Det var nogle herlige dage med dejligt selskab, go mad, go vin og masser af hygge. I er til hver en tid velkommen igen 😀

Efter Laura og Søren tog hjem, har Brian været ude at flyve en masse. Først til Østrig på en uges skiferie. Så til Aalborg og afholde julefrokost med studekammeraterne. Til sidst fløj han til Billund for at bruge en weekend med ØU-drengene, hvor di fik sat loft op i hele Melgaard og Lisbets stueetage.

Vi har netop været 4 dage på Sjusjøen med de skønne mennesker far AOK, hvor den stod på 3 dage med langrend og 1 dag på alpin i Hafjell. Det var fantastisk selskab, og mindre fantastisk ski-føre, men hellere det end fantastisk føre og mindre fantastisk selskab – så mange tak til jer alle for en dejlig tur igen i år 🙂

Tirsdagen efter vi kom hjem skulle Brian til RIF (Rådgivende Ingeniører Foreningen) stafet med Rambøll oppe ved Holmekollen i Oslo, så turen til Sjusjøen var også lidt en træningslejr for ham. Mandag aften får han en besked om at han er på et herrehold, og at han skal skøjte 5 km (skøjte = en langrens-teknik, som Brian ikke er en mester i 😉 ) Han får det dog fikset, så han skal løbe 5 km i klassisk stil. Han giver sig 100% og hans hold blev ikke det sidste, men tæt på 😀

 

Da Malene kommer hjem fra arbejde ligger Brian og slapper af med en god bog, og så siger han “Prøv og hør her”, og så puster han vejret ud og det lyder helt hæst – så nok havde han ikke specielt ømme ben, men lungerne havde været på overarbejde i de 5 kilometer hans tur varede, og han havde givet sig alt han kunne – og så kan man jo ikke gøre mere. Målet for turen var ikke at falde – for det er jo spild af tid i en sådan stafet.

Vi kommer til Danmark i påsken. Vi løber orienteringsløb med AOK i området omkring Velling, så kommer vi en smut forbi Vojens og hilser på, og tager til påskefrokost ved Malenes farmor om søndagen. Søndagen slutter i Bramming hvor vi vil fejre at Brians mor fylder år. Mandag eftermiddag vender vi igen snuden mod det kolde nord. Vi glæder os til at se jer alle!

Foråret og forsommeren byder på en masse festligheder i det danske; bryllupper og familie-kom-sammen – og vi presser en uges ferie ind i Maj, hvor der også bliver tid til en masse besøg hos skønne venner. Også det ser vi frem til 🙂

Vi var i går aftes ude og se stand-up. Og vi var spændte på om vi overhovedet kunne følge med på hvad der blev sagt, og hvordan er mon den norske humor? Artisten var Dagfinn Lyngbø med showet “Stereo”. Konklusionen er: vi kunne sagtens følge med! Det var hylende morsomt hele vejen igennem, og kun få indslag måtte vi erkende at vi ikke kunne følge med i. Så det kan vi sagtens gøre igen. Så TUSIND TAK for gaven til Christian, Claus, Malene, Rene, Malene, Anders, Helle og Andreas. Det var en dejlig gave vi fik af jer til vores bryllup. Vi har for samme gave bestilt billetter til en koncert med Momford & Sons, som vi skal ind og høre den 11. April."Stereo" med Dagfinn Lyngbø

Der var foto forbud under showet, så i må nøjes med dette.

Vi har besluttet at 1 år i det norske ikke er nok, så vi vil i foråret os sommeren begynde at kigge efter en ny lejlighed (forhåbentlig i samme område som vi er i nu). Vi har kun lejekontrakt på den vi har nu frem til 31. juli.

En lille information. Brian har opsagt sit danske mobilnummer, så han kan fanges på +4794021905. Malene har stadig det danske nummer endnu. Hun holder øje med om forbruget bliver så højt at det ikke kan betale sig at beholde det danske, men indtil videre er det stadig ok økonomisk at beholde det danske. Nyt kommer hvis det bliver aktuelt. Ellers øver vi os i at blive flittige brugere af Skype, så her er også en mulighed for at fange os.

Brugernavne:

MaleneAagaardNielsen og brianaagaard

Vi håber i alle har det godt, og vi glæder os til at se mange af jer i foråret/sommeren.

Vi ses!