6 måneder som familie

Hej!

Nu har vi været en familie på tre i et halvt år, og sikke et halvt år. Det er gået vildt stærkt, og vi har jo næsten ikke nogen baby længere. Erik vokser og vokser og kan en masse ting – deriblandt næsten sidde selv når han leger.

Eriks halvårs fødselsdag bød på snevejr, ligesom den dag han blev født. Det synes vi var lidt pudsigt. Han er nu vokset til 68 cm. og vejer 10,48 kg. – han er vores dejlige “lille” guldklump. Selvom han vågner alt for tidligt om morgenen, så glemmer man det igen i løbet af dagen, når han kommer med sine store smil og sin dejlige latter.

Hygger i badet

Hygger i badet

En glad dreng

En glad dreng

På familie løbetur

På familie løbetur

Glad for mad ;)

Glad for mad 😉

Vi nyder egentlig bare hverdagen, og tager det helt stille og roligt. Ingen vilde planer i November, men så kommer December, og vi glæder os allerede til at være sammen med venner og familie igen.

 

Ha det godt!

 

Kort up-date…ja det handler om Erik ;)

Hej med jer

Bare en kort lille up-date. Der er ikke sket det helt store heroppe. Vi nyder dagene for den ene dag tager den anden, så det er bare at nyde hver og en.

Erik har “endelig” fundet ud af hvordan numsen skal flyttes for at kunne trille rundt, så nu er det pludselig blevet helt okay at lege når der skal leges på maven. Vaccinen gik også rigtig fint. Mos og grød hitter stadig, og snart påbegynder vi det tredje måltid med fast føde. Så alt i alt, så går det bare helt super! Næste tur til helsestationen er i begyndelsen af november. Bliver spændende at se om Eriks vægt har stabiliseret sig og ikke bare fortsætter sin fart op ad når nu mængden af mælk (fløde :)) bliver mindre og mindre.

Vi har udvidet vores vognpark med en løbevogn, og her i weekenden ville vi lige se hvordan Erik sad i den. Han sad rigtig fint, så vi ville prøve den en lille tur på cykelstierne. Det gik bare så fint, så Malene glæder sig til at få Erik med på løbetur ind i mellem – det der med løb skal vedligeholdes lidt, og så er det jo skønt når Erik kan nyde turen også 🙂

Erik gøres klar til sin første tur i løbevognen

Erik gøres klar til sin første tur i løbevognen

Erik kigger sig om i de nye omgivelser

Erik kigger sig om i de nye omgivelser

Der er ikke de store planer i den nærmeste fremtid. Brian tager en kort tur til Danmark her til weekenden. Næste tur bliver til December, hvor der er julefrokost. Dernæst er der besøg af Vivi og Michael og så er det snart jul 😉 Så ja, tiden går hurtigt her.

Det var alt for nu – da der ikke er så meget på vores program den næste tid, så går der nok lidt tid igen før der kommer nyt indlæg.

Hyg jer!

Erik 19 uger

En kort lille update herfra 🙂

Alt går rigtig fint, og Erik er rigtig glad for mos – især sveske og avocado…skeen kan ikke komme hurtigt nok til munden. Det er helt fantastisk. Men mælk er nu stadig det bedste!

Erik 19 uger

Erik 19 uger – stadig lidt skeptisk når telefonen bliver taget frem for at tage billeder 🙂

Erik og Malene tog til helsestationen idag for at få lidt tips til kosten og et lille kursus i hvilke madvarer der er drivende og hvilke der er stoppende – det var godt at få lært lidt om det. Nu venter vi bare på at Eriks vægt vil flade lidt ud, så vores overarme kan følge med i styrke – de halter lidt bagud, så hurtigt han stadig tager på.

Guldklumpen er idag målt til 9210 gram. Håber det snart stilner lidt af. Han er glad for mad, og det kan man nok ikke tage fra ham 😉

Ellers ikke så meget nyt herfra.

Vi glæder os til besøg i weekenden af Thorbjørn, Ina og Hanne.

HA DET GODT 🙂