Med far på “bondegården”

Hej 🙂

Erik og Brian har været på bondegårdsbesøg idag på Losby besøgsgård. Det var vidst et hit! Normalt skal der i hvert fald noget til at fjerne interessen for telefonen 😉

Brian og Erik på bondegårdsbesøg

Brian og Erik på bondegårdsbesøg

Desuden har Erik fået tildelt en børnehaveplads fra 25/8-15, så vi er i gang med at finde en sød dagplejemor som vil passe Erik indtil da.

Ha det!

Så er vinteren gået i sit hi

Hej Alle!

Sneen er smeltet, og der er dømt forår her hos os. Solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturen ligger mellem 5 og 10 grader – det er virkelig lækkert.

Nogen vil mene at der er gået alt for lang tid siden vi sidst har skrevet på bloggen, og ja, det er vidst rigtig nok :/ Der sker ikke det vilde heroppe. Vi nyder hverdagen (Malene på arbejde og Brian på barsel hjemme) og så kommer der lidt ind i mellem. Nu har vi samlet godt sammen af en masse små ting og historier siden januar som vi vil dele videre med jer.

Brian har sagt op hos Rambøll, og fået arbejde hos Lørenskog kommune, hvor han har fået titlen “over ingeniør”. Der skulle ske noget nyt, og nu kom der en mulighed, så er det bare at gribe den og se hvad det fører med sig. Så når Brians barsel er slut sidst i April, så har han lige en uge hos Rambøll, for at afslutte sine sager, og så starter han hos kommunen 1. maj. Brian har fundet ud af at tiden bare flyver afsted herhjemme, så dagene bliver nydt med løbeture, ture i cyklen og besøg hos andre mødre/fædre i området, inden hverdagen snart melder sig igen.

Erik med far på cykeltur

Erik med far på cykeltur

I februar var vi en tur i Danmark for at fejre Hanne, Malenes farmor, der fyldte 80 år. Det var en rigtig dejlig dag, og rigtig hyggeligt at hilse på familien her igen. På vejen hjem fulgtes vi med Helle, Andreas, Mikkel og Sander. De skulle en smut op i hytten og stå på ski, og vejen går jo stort set lige her forbi, så vi ville servere aftensmad inden de tog videre mod nord. Sjældent er en færgeoverfart så hyggelig, men med dejlig selskab så fløj tiden, og pludselig var vi i havn. Godt at hyggen kunne fortsætte efter køreturen. Altid dejligt at være i jeres selskab!

Senere i februar tog Brian til julefrokost med studiekammeraterne i Aalborg, og havde en festlig weekend med dem. Erik havde feber i dagen op til og i de dage, så lidt hårde nætter for Malene, men det hele belønnet med frembruddet af to fine tænder hos Erik, så nu an rugbrødet bare komme an 🙂 Tand nr. 3 kom i sidste uge, hvor vi var i Bramming/Esbjerg for at hilse på hos Brians forældre. Heldigvis uden feber og manglende appetit denne gang. Den fjerde tand forventer vi om en dag eller to. Han bliver så stor vores lille Erik.

Hjemme igen efter en dejlig løbetur

Hjemme igen efter en dejlig løbetur

Brian har nogle venner fra sin aktive tid hos de radikale som også bor heroppe, så de tog på herremiddag inde i den store by og fik samlet lidt op på stort og småt. Så hyggeligt når der dukker bekendte op i vores nærhed. Alle er velkomne forbi hvis de har tid og lyst!

Erik er blevet 10 måneder og var i den forbindelse en tur hos sundhedsplejersken for at blive målt og vejet. Han er nu 74,5 cm lang og vejer 11.2 kilo. Han havde tabt sig lidt, da han næsten ingenting spiste da han havde feber, men det er jo ovre for længst, og appetitten er tilbage. Mandag i næste uge skal vi en tur ind lige at få ham vejet igen, så vi er sikre på at det bare var det som er årsagen til vægttabet. Han har i hvert fald spist godt lige siden, og fiser rundt og tumler hvor han kan komme til det – så nu får vi se om ikke nok det hele har stabiliseret sig lidt.

I går var vi ude og grille pølser på bål. Brian går jo til babysang, og nogle af de andre skulle ud og lave bål og vi måtte gerne komme med. Det var bare super hyggeligt. Vejret var alletiders, og selskabet dejligt. Erik vågnede af sin formiddagslur på vej derud, og var efter en god lur klar på at være med ude og lege og lave bål. Solen skinnede dejligt, så han fik lov at låne solbriller af William – han var bare så smart, så nu vil mor ud og købe solbriller 🙂 Der blev grillet pølser og skumfiduser. Brødet var særdeles trist, så vi fodrede ænder på vejen hjem – de var ikke så kritiske.

Smart i en fart

Smart i en fart

Andres legetøj er bare bedre ;)

Andres legetøj er bare bedre 😉

Ænderne fodres

Ænderne fodres

Den nærmeste fremtid byder på en påsketur til Danmark. Vi kommer lidt rundt omkring, og har et program der byder på et par dage i Borris efterfulgt at et par dage i Bramming. Derfra går turen til Djursland, hvor der skal løbes påskeløb. En overnatning i Vojens inden vi skal tidligt afsted søndag morgen til barnedåb på Fyn. Derfra går turen mod det (nord)jyske, hvor vi vil finde et hjem der vil gi os husly for natten, så ikke vi skal køre alt for langt mandag morgen når vi skal hjem igen 🙂

Brian starter snart på arbejde igen, og vi har ikke hørt noget fra kommunen om der er plads til Erik i de børnehaver vi har søgt i (ja, her starter de i børnehave med det samme), så vi vil begynde at se efter mulighederne for en dagplejemor til Erik. Hvis plan A og B går i vasken, så tager mor lidt (ulønnet) tid hjemme indtil der bliver plads et sted. Håbløst system der er heroppe! Men det går nok alt sammen – vi tager det som det kommer.