Dejlig sensommer gør ventetiden lidt nemmere

Hej Alle

Snart er det oktober, og snart skal vi møde vores lille pige. Vi havde en aftale i weekenden, men hun kunne ikke lige den dag – så nu får vi vente og se hvad de næste dage bringer. Ellers har vi aftale på sygehuset på mandag som skal sætte skub i sagerne 🙂 Så mon ikke hun i hvert fald vil ud og se verden før oktober banker på døren.

Ellers siden sidst…

Brian kom til Skanderborg, og han havde en dejlig tur med skønne mennesker og god musik. Imens havde Malene og Erik nogle hyggelige dage hjemme. Eriks veninde Aurora var netop kommet fra ferie, og der var tydelig gensynsglæde mellem de to da vi gik over for at lege.

Weekenden efter arrangerede o-klubben Night Hawk, og Brian var medhjælper der. Så blev det Malenes fødselsdag, og der var flag og sang. Men der var ikke sang hver morgen i en uge som da Brian havde fødselsdag, men det var en dejlig dag. Det var også den dag småbarn svømning startede igen. Og det var et hit! Vandhunden Erik glæder sig til torsdage, og man skal helst ikke snakke om at skulle til svømning før aftensmaden, for han er klar til at få sko på i det du siger “vi skal svømme idag”.

Et par dage efter fik vi ny cykel. For lidt over 2 år siden købte vi en el ladcykel. Der var en del problemer med motoren på den, så den var ofte til reparation. Vi leverede cyklen ind i November sidste år, og de forsøgte at fikse den…vi var meget tålmodige…så det var dejligt da vi omsider fik besked at vi ville få en ny cykel. Brian havde knap nok fået den parkeret før Erik var klar til at cykle en tur. Og så har de ellers været på cykeltur mindst 1 gang om dagen lige siden. Så fantastisk. Og september viser sig fra sin sommerlige side, så det er vildt dejligt for dem begge at komme på far-søn tur om eftermiddagen efter børnehave. Imens er der ro i hjemmet og Malene ordner aftensmaden til de kommer hjem.

Erik og Brian på tur

Erik og Brian på tur

Nu er barselstiden så endelig begyndt for Malene og den bliver nydt fuldt ud, og nu er det bare at vente vente og vente.

Ellers sker der ikke så meget, og vi ikke planlægger noget der ikke kan aflyses. Vi var i biografen i weekenden – ikke noget der sker så ofte, men med Mormor på besøg, så syntes hun at vi skulle ud på tur når nu hun kunne være barnevagt om aftenen. Det var dejligt at komme ud – bare os to, Malene sad SÅ dårligt i stolen i biografen – der var kun ledige pladser på første række – og lyden var utrolig høj. Men det var hyggeligt at komme i bio igen 🙂

Den næste tid er ikke planlagt, men mon ikke der kommer et lille indlæg på bloggen når lillepigen er kommet ud til os 🙂

Lidt billeder fra sensommeren:

Sjov på legepladsen

Sjov på legepladsen

Sjov på legepladsen

Sjov på legepladsen

Vi har fodret ænder

Vi har fodret ænder

Brian og Erik på tur

Brian og Erik på tur

Ha det godt derude!