Fra ferie til hverdag igen :)

Hej med jer! Så er vi kommet på den anden side af vores sommerferie, og det er blevet hverdag igen…dvs. Brian tager på arbejde igen, og Malene hygger med Erik hjemme 🙂 Vores sommerferie blev holdt i Danmark og bød på en masse oplevelser. Vi fik Erik døbt, holdt efterfølgende ferie hos Mona og Jørgen, eller Malene og Erik gjorde mens Brian tog til Skanderborg festival. Der var besøg og runde fødselsdage. Og så prøvede vi at rejse med Fjordline hjem igen. Onsdag i denne uge blev Erik vaccineret, og vi fik ham målt og vejet på helsestationen når nu vi var der. Han er (14 uger gammel) nu på 7945 gr. og måler 63, cm. Han er en dejlig lille guldklump 😉 Vi startede ud med barnedåb. Vi havde forsøgt at lægge en plan snedig – holde Erik godt kørende om formiddagen, give ham lidt at spise inden vi skulle ud af døren. Få ham til at spise færdig i kirken, hvorefter han forhåbentlig ville være så træt at han ville falde i søvn 😉 Samtidig forventede vi også skrig og skrål – det kunne jo gå begge veje.

Erik døbes

Erik døbes

De frie fadder, mor, far og Erik

De fire faddere, mor, far og Erik

 

Den lille familie

Den lille familie

Uden for Kirken

Uden for Kirken

Han tog det SÅ flot. Første del af planen gik rigtig godt. Han faldt i søvn under salme nummer to, og vågnede da præsten gav ham vand på hovedet – det var nok lidt koldt 😉 Så med den lille lur i baghånden, og så mange nye og spændende ting at kigge efter, så gik det rigtig godt i kirken. Da vi så kom til Borris, hvor dåbsfesten skulle holdes, så blev det lige overvældende nok for ham, og mængden af gæster på samme tid lige i overkanten – dét kombineret med at han jo ikke rigtig havde sovet siden han vågnede om morgenen gjorde at han blev puttet til en lur inden vi begyndte at fejre hans dåb. Han sov længe, og det var godt for ham. Lidt kedeligt for gæsterne, men når alt kommer til alt, så var vi nok glade nok for at han fik sovet godt. Malene fik sågar spist sammen med gæsterne og efter desserten vågnede Erik og var klar til lidt hygge og få sig en tår mælk. Om aftenen blev der hygget lidt med Gurli, Jens Peter og Lone. Lone var kommet “hjem” fra Detroit og vi ville glæde hende med lidt mere tid sammen med Erik. Det var alt i alt en rigtig dejlig dag, og Erik (og vi) takker for de fine gaver som han fik.

Morfar, Malene og Erik

Morfar, Malene og Erik

Mormor og Erik

Mormor og Erik

Oldefar og Erik

Oldefar og Erik

Festen

Festen

Alle gaverne :-)

Alle gaverne 🙂

Oldemor, Malene og Erik

Oldemor, Malene og Erik

Faster og Erik

Faster og Erik

Bedstefar og Erik

Bedstefar og Erik

Farmor og Erik

Farmor og Erik

Mandag tog vi til Pjedsted for at besøge Lisa, Adam, Yvonne og Morten. Dejligt at hilse på jer igen – det var smadder hyggeligt. VI havde rester med af dåbskagen, og måtte indse at den var så tung at Morten kun kunne spise 1,5 stykke. Tirsdag bød på en tur til Herning, hvor vi tog forbi Monas arbejde for at hilse på, og Malene skulle prøve lidt tøj. Det blev også til en tur ud forbi Brians gamle kolleger i Rambøll (Herning). Onsdag var dagen, hvor Brian tog på festival. Han havde nogle skønne dage, og fik hilst på nogle af sine gamle studie kammerater og gruppen af herlige gutter og gutinder, han nu har været på Skanderborg Festival med for fjerde år på rad. Erik og Malene hyggede sig i Borris imens, og vi tror også at Mona og Jørgen synes det var hyggeligt at have besøg 🙂 Erik opførte sig eksemplarisk, og havde endda nætter, hvor han sov HELE natten (det er nat frem til kl. 6), så det var ganske imponerende. Det er så stoppet igen 😉 men ingen klager herfra!

Far læser højt

Far læser højt

Mormor læser højt

Mormor læser højt, mens hun prøver at få Erik til at tage sutten….forgæves 😉

Jørgen og Erik

Jørgen og Erik – Erik ser TV måske for første gang 🙂

Malene og Holger

Malene og Holger

Brian kom tilbage igen lørdag, for der skulle holdes fødselsdag for Mona og Jørgen. Mængden af gæster var igen lidt overvældende for Erik, men vi gik ind i lokalet et skridt af gangen, og det gik rigtig fint, og han var med til bords da der skulle spises. Det var en rigtig dejlig fest og vi fik hilst på lidt af Malenes familie. Vi tog mod nord om mandagen, hvor vi tog et lille pit-stop i Vejle for at overraske Gurli, der var blevet opereret. Derfra kørte vi til Rebild for at besøge Mikkel, Helle og Andreas. Det var en dejlig og hyggelig aften, og om morgenen kørte vi til Hirtshals. Vi skulle med Fjordline færgen som sejler Hirtshals-Langesund. De havde nogle ret billige billetter de smed i hovedet på os, så det ville vi prøve. På grund af dårligt vejr om natten var færgen tre timer forsinket! Det var ikke nogen særlig stor fornøjelse at bruge ventetiden på kajen. Erik synes det var pænt kedeligt, og der var ikke rigtig nogle steder vi kunne opholde os og underholde ham. Det var nogle lange timer. Færgen kom, og den var godt nok fin, og den sejlede os trygt og godt til Langesund – der var bølger, men ikke mere end vi kunne klare det. Erik vil meget gerne sidde i bæreselen og gå tur på færgen – med så mange nye ting at se på, så er det bare det bedste. Han gik om kuld og fik sig en lur sammen med Brian.

Vi venter på færgen

Vi venter på færgen

Far og søn for en lur

Far og søn for en lur

Med lidt pauser undervejs kom vi hjem igen. Erik var MEGA træt. Færgen var jo så også i land 3 timer senere, og det var jo ikke planlagt at vi skulle bruge aftenen i bilen. Vi ved jo at når det bliver eftermiddag/aften, så vil Erik gerne spise hver time, for så at gå omkuld omkring klokken 20.00. Så det var ikke en særlig god tur hjem, og Erik nåede raseri punktet lige da vi kørte i indkørslen. Så hurtigt ind, og gi ham lidt at spise, og vise ham at nu var vi hjemme igen. I næste uge begynder vi til babysvømning. Vi er ret spændte på, hvilken slags oplevelse det bliver 🙂 Ellers er der ikke så meget i vente at specielle begivenheder (Malene fylder snart 30, men det holder vi helt stille og roligt herhjemme), så det bliver nok bare nogle korte indlæg der kommer den næste tid, med lidt billeder af guldklumpen til familien og andre interesserede.

Ha det godt!