Et lille “hei” fra Norgesland

Hej alle

Tiden flyver heroppe, men det gør den jo nok mange steder, så vi prøver at få det meste ud af den og nyder hverdagen. De sidste 14-17 dage har været lidt mindre hyggelige da først Erik lå syg, og efterfølgende fik smittet Malene, som har lagt sygemeldt med influenza og lungebetændelse de sidste 14 dage. Tror nu nok Brian er glad for at det lader til at være ovre for denne gang og får lidt hjælp i hverdagen. Men han har været super-far, og han og Erik har nok også fået en del oplevelser sammen.

Erik må nøjes med sne i sandkassen, når sandet er frossen

Erik må nøjes med sne i sandkassen, når sandet er frossen

Siden sidst er der sket en masse små forskellige ting.

Vi havde en spontan weekend på Sjusjøen. Vi inviterede os selv op da vi fandt ud af at Helle, Andreas, Mikkel og Sander samt Poul og Kirsten var på vinterferie i hytten. Brian fik nogle fine ture på ski. Malene er i utrolig dårlig form så det blev til et par korte ture for hendes del.

På tur ved Sjusjøen. Brian (og Erik)

På tur ved Sjusjøen. Brian (og Erik)

Vi har været til vores første forældremøde i børnehaven, og fik bare gode tilbagemeldinger med hjem. Super pædagoger der er der, så bare dejligt at de nyder at have Erik der, og Erik også nyder det. Han har fået nogle bedste-venner, og det er alletiders at høre Erik sige at han gerne vil lege med dem…også på lørdage 😉

Erik og Malene

På tur. Erik og Malene

Erik hjælper med at bage kager til "kaffe og bygge-gynge-besøg" hos Aurora

Erik hjælper med at bage kager til “kaffe og bygge-gynge-besøg” hos Aurora

Han har ikke villet kælke hele vinteren. Nu er sneen væk - så vil han gerne! Han har vidst ikke helt forstået konceptet Erik vil meget gerne hjælpe til herhjemme Erik. Har været med ude at handle.

Brian har været et par ture i det danske, først for at mødes med Uni folket og nyde en lidt forsinket julefrokost, som nu nok mest var mere en hyggelig middag end det var julefrokost, senere for at bygge en “garage”.

Malene havde spurgt om ferie i påsken i år, så der skulle holdes dejlig påskeferie i Danmark. Først et par dage i Bramming, hvorefter vi tog til orienteringsløb med Aalborg-løberne (som jo er en påsketradition for os). Så tager vi som regel, godt ømme i stængerne, videre til Malenes familie, hvor der påskesøndag er påskefrokost. Vi havde en rigtig dejlig påske, og Malene som var tilmeldt en noget lettere klasse til o-løbet, gik jo hen og vandt den. Brian har det med ikke at gennemføre en etape når vi er til et fler-dages løb, men han fik noget gode og hårde ture i et rigtig fint område ved Kolding fjord.

Her lidt blandet fra påskedagene:

Ventetid på færgelejet. Sæt selv lyd på... Brrruuum... Vi fodrer ænder i Bramming Vi fodrer ænder i Bramming Erik ordner stenene hos farmor Ventetid på stævnepladsen Fjolletid med kiks og kamera på stævnepladsen Erik fandt selv sit påskeæg Påskefrokost 2016 På besøg hos Moster og Michael DSC_0184 DSC_0185 DSC_0186 DSC_0187 DSC_0188 Home sweet home. Rengøring af bilen er tiltrængt efter påsken Home sweet home. Rengøring af bilen er tiltrængt efter påsken

Lige da alt vores sygdom herhjemme begyndte for et par uger siden, skulle Brian til Bramming, til en af de årlige drengeweekender. I år var han så selv vært (på vegne af Jens Peter). Der skulle bygges “garage” til traileren, og drengeweekender har det med at blive afviklet når nogen skal have hjælp til at bygge et eller andet. Brian slap således for alle baktusserne herhjemme, men sikke et styr det også havde været, hvis både Brian og jeg (Malene) skulle holde sengen efterfølgende – godt han ikke var hjemme 😉

Om 14 dage er vi i det danske igen. Eriks fødselsdag ligger lige op og ned at Kristi himmelfartsdagen, så lidt oplagt at prøve at få en fridag på den indeklemte fredag. Det lod sig gøre, men sikke dårligt det passer med færgerne at rejse midt i ugen. Og de ved hvad de kan ta for det…men så må vi nyde dagene dobbelt så meget – for der bliver ikke flere Danmarksture herfra før til sommerferien. Men flere familie medlemmer har meldt deres ankomst heroppe nu her. Bliver hyggeligt at få besøg igen!

Skulle det måske nævnes at Erik skal være storebror til september?! Vi ved ingenting (som det var sidste gang også), så vi har ikke så meget at fortælle endnu. Det er ren copy/paste fra graviditeten med Erik, så mon Malene får ret i at det er en mini-Erik, ellers om Brians mandlige intuition har forbedret sig siden sidst og han får ret i at det er en lille pige – det vi tiden vise. Scanning bliver i starten af Maj, men ingenting er jo sikkert. Vi håber den viser en frisk og stærk lille baby, som klarer at have en mor der ligger underdrejet i 14 dage. Så får vi se om billederne viser med tydelighed hvad vi kan glæde os til.

Erik vil gerne have sin helt egen vandpyt som ikke forsvinder

Erik vil gerne have sin helt egen vandpyt som ikke forsvinder

Erik laver havregrød

Erik laver havregrød

Alle stenene fra vinteren fejes væk. Erik "hjælper"

Alle stenene fra vinteren fejes væk. Erik “hjælper”

Vi glæder os til at se mange af jer snart til Eriks fødselsdag, og til at få dejlige besøg heroppe 🙂

Ha det godt derude!