Billeder fra julen.

Vi håber i alle har haft en rigtig god jul. Brians Far, mor og søster er lige kørt mod færgen. Nu vil vi dele lidt billeder med jer fra vores jul.

Med ønsket om et godt nytår

Malene og Brian

Glædelig jul

Nu er julen for alvor ved at ramme vores lille hjem her i Norge. Lone, Brians søster, ankom fredag aften, hendes bagage var desværre ikke med flyet, så inden hun var igennem lufthavnen, stod velkomstkomiteen klar med en tandbørste på den anden side. Lones bagage ankom her i morges den 23. Så det var klart dagens højdepunkt for hende.

Lørdag den 22. december begyndte de sidste juleforberedelser for alvor. Først og fremmest var vi skoven med Julie, Minik og Noah for at finde os et juletræ. Brian var lige ved at køre i grøften, så han fik en mulighed for at få testet snekæderne. De virkede helt fantastisk!

Da vi kom hjem fra skoven skulle der produceres noget julepynt til træet. På trods af at Malene har fået shoppet en del kugler og andet pynt til til træet, skal der også lidt hjerter på træet.

Lone og Malene klipper julehjerter.

Lone og Malene klipper julehjerter.

I dag har vi også begyndt forberedelserne på julemaden til imorgen. Der er blevet lavet ananasfromage, risengrød og sønderjysk hvidkål. Brians forældre ankom til Kjeller her i aften. Så nu glæder vi og til at hygge os i nogle dage inden de drager hjem. Vi glæder os til at komme i kirke i morgen, det bliver spændene om de har de samme sange og rejser sig op på de samme steder.

Vi ønsker jer alle en rigtig glæde jul. Vi ligge nogle flere billeder op i “romjulen”, så i kan se hvordan vores jul i Norge har været.