sommer SOMMER sommer

Hej Alle

Så blev det tid til det efterhånden kvartalsvise indlæg på bloggen her for at fortælle jer lidt om hvad vi bruger tiden på 😉 De fleste af jer har efterhånden fundet jer til rette med at vi ikke får skrevet helt så ofte som vi gjorde tidligere (læs: før vi blev forældre :))..så måske vi allerede skal begynde nu og varsle længere mellemrum mellem indlæggene når nu lillesøster snart er klar for den store verden.

Brian er blevet revet med af den nye Pokémon App som skal til at hærge nu, så mens han ikke er hjemme, kan jeg stille og roligt begynde vores næste indlæg. Han trodsede regn og torden, og undskyldte sig med at vi vidst skal have købt flere underbukser til Erik, og så gik han 😉 det er så 2 timer siden nu, og solen skinner igen.

Men ja, siden sidst….

Erik er blevet 2 år, og fødselsdagen har sat sig som en god oplevelse i ham, som han med jævne mellemrum snakker om. Især at han i børnehaven fik en krone på og skulle sidde på “bursdag stolen” og at der var flag og sang…og så selvfølgelig at faster betalte for blæksprutte bamsen efter besøget på Fiskerimuseet i Esbjerg. Da vi tidligere på foråret var til fødselsdag hos bedsteveninden og fik lagkage, meget populært hos Erik, så tænkte vi, at det skulle Erik også få på sin egen fødselsdag, så Malene kreerede sin første lagkage…MUMS den ble go, men ville Erik spise den? Nobs, kun blåbærrene der lå til pynt rundt om. Heldigvis faldt den i god jord hos gæsterne.

Gaver pakkes op

Gaver pakkes op

Fødselsdagskagen

Fødselsdagskagen

På fiskerimuseet

På fiskerimuseet

Brians køkkenhave er blevet rigtig fin. Årets høst lader vente på sig, og begynderfejl betyder at lidt mange ting nok ikke bliver til noget i år. Ærter ser lige nu ud til at blive årets afgrøde. Næste år bliver nok bedre… 😉

Køkkenhaven

Køkkenhaven

Vi er netop kommet hjem fra sommerferien der blev holdt både hjemme og i et sommerhus i Hou. Erik besluttede for noget tid siden at han ikke ville have ble på når han skulle sove, og med feriedage hjemme var det oplagt at prøve at skippe den helt, når nu han selv lagde op til det. Indtil nu er vi ganske imponerede. Uheld sker – især når legen er ekstra god og der er ekstra høj aktivitet, men hva…han ska jo li lær det, så vi har troen på at vi efter et par dage med børnehavens lidt højere aktivitetsniveau og hjælp derfra, har en stor dreng der klarer det der med at tisse på toilettet og selv sige til før uheldet sker. Det er DEJLIGT! Men sommeren bød på en tur i Oceanariet i Hirtshals (kan anbefales), og Erik var meget fascineret af både små, store og flade fisk… En tur i ZOO og dejlige besøg af familie og venner som var med på at tage ned på lystbådehavnen og fiske krabber og rejer.

Oceanariet

Oceanariet

Aalborg ZOO

Aalborg ZOO

Tæller både

Tæller både

Flotte krabber

Flotte krabber

Hva er der i nettet?.... Ingenting

Hva er der i nettet?…. Ingenting

Vi nyder sommeren, også med det norske sommervejr som følger med. Lidt skiftede vejr, men overvejende dejligt, og Malene er nu egentlig glad for at det ikke er varmere. Blåbærrene er snart klar. Vi var i skoven for at kigge i weekenden, og der er gode blåbær, men om 14 dage er de endnu bedre. Så det blev bare til en lille høst for denne gang. Nu havde vi jo fortalt Erik at vi skulle lave saft og is, så det måtte jo overholdes. Og isen blev godkendt. Erik har ikke villet spise is tidligere på trods af mange tilbud…men den hjemmelavede blåbæris er altså et hit. Vi havde en sen høst af rabarber vi havde fået lov at plukke hos nogen som blev omsat til saft, der også hitter stort hos alle herhjemme, så næste år skal vi lave endnu mere, så ikke det bare bliver blåbær.

Blåbær i skoven

Blåbær i skoven

Mums

Mums

1. blåbærtur

1. blåbærtur

Vi har haft dejlige besøg fra Danmark og Erik hygger sig virkelig når familien er omkring, og skulle der være nogen derude der kunne tænke sig nogle dage i Norge i starten af August vil Brian blive lykkelig. Han vil så gerne til Skanderborg festival, men synes det er lidt synd og hårdt for Malene at skulle være alene hjemme med drillepinden Erik i så mange dage i slutningen af graviditeten uden aflastning, så som det ser ud skal billetten nok sælges. Barselstiden er lige rundt om hjørnet (1. september), og så skal vi nok nå at blive så klar vi kan på at lillesøster bliver en del af vores hverdag.

Der sker så mange andre småting i hverdagen, og tiden flyver afsted.

Vi har det godt, og håber også i har det godt derude!